Mi zivimo u Metroplitanu Kupio sam lokal u Metropolitanu Useljavamo se

METROPOLITAN APARTMANI
METROPOLITAN APARTMANI, koji su smešteni u širem centru grada, preko puta Hale Pionir, u svojoj ponudi, od ukupno 80 stanova, ima jos šamo nekoliko slobodnih. Sportisti, mladi porodični ljudi, prezaposleni savremeni svet... je struktura budućih stanara.

Građani koji žele da putem stambenog kredita kupe stan u Metropolitan apartmanima mogu iskoristiti pogodnosti koje nudi projektno finansiranje Erste Banke i Hipo banke. Kupac stana u objektu čija se izgradnja finansira putem projektnog finansiranja Erste Banke ne mora da ima nikakvu pravnu dokumentaciju za objekat koji je u izgradnji. Takođe, bez obzira na odnos visine kredita i vrednosti nekretnine, kupac ne mora da obezbedi dodatnu hipoteku, dovoljno je da ima kreditnu sposobnost za iznos kredita koji je potreban.

Traganje za idealnim životnim prostorom je jedna od najvažnijih stvari u životu. U našem kompleksu, svaki stan je različit. Kvadratura je od 40 do 150 metara kvadratnih.

Lokali se mogu kupiti ili iznajmiti, prostiru se od 15 do 100 metara kvadratnih. Pri planiranju i izgradnji osnovni motiv kojim se vodimo je kvalitet stanovanja najvišeg nivoa ali bezbednost i sigurnost.

Metropolitan apartmani stanarima garantuju zaštitu 24 časa dnevno, uz sigurnosne kamere i fizičko obezbedjenje kompletnog objekta. Zelene površine, blizina dečijih obdaništa, škola, fakulteta i šoping centra.

U ostali sadržaj naselja, u koji ulaze podzemni liftovi, video-nadzor 24 sata, garažni prostor, dečja igraonica, postoji i mreža lokala koji mogu da budu apoteke, pekare, banke, menjačnice, trafike ili kafeterije, koje bi sigurno zadovoljile sve potrebe stanara u Metropolitan apartmanima ali i ostalih stanovnika u ovom velikom naselju.

Intranet portal "Naš mali svet"
U Metropolitanu luksuz nije nužno povezan sa cenom kvadrata. On pre svega podrazumeva život bez stresa, što omogućava kombinacija blizine centra grada, mira, dostupnosti kulturnim i zabavnim sadržajima, ali i određene novine poput usluga intranet portala. U pitanju je portal "Naš mali svet" za ispunjavanje obaveza svakog stanara. Ova usluga uključuje plaćanje komunalija, čuvanje dece kao i izvršavanje svih vrsta rezervacija ali i medjusobnu komunikaciju izmedju stanara.

AKTUELNOSTI

Januar 2013.

IZDVAJAMO: Poslovni prostor površine 255m2, na I spratu Metropolitana - kupite ili iznajmite!
Kontaktirajte nas za više informacija.

Pogledajte raspored prostorija (PDF)


Januar 2013.

Sa početkom 2013. se u poslovni prostor smešten na prvom spratu našeg stambeno-poslovnog kompleksa uselila direkcija jedne od najboljih i najuglednijih turističkih agencija u regiji - Kon Tiki Travela.
Vodeći ljudi Kon Tikija su odabirom Metropolitan Apartmana za lokaciju za svoje novo sedište, rešili da zaplove u novu eru uspešnog poslovanja.
Živeli!
Jun 2012.
April 2012.
SPECIJALNA PONUDA samo do kraja maja!

- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Cannes »
- 1850€/m² sa PDV-om - duplex Monte Carlo »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Moscow »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Prague »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Berlin »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Geneva »
- 2250€/m² sa PDV-om - duplex Paris »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex London »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Milano »
- 1900€/m² sa PDV-om - duplex Barcelona »


Oktobar 2011.

Poštovani stanari, za zadovoljstvom vas obaveštavamo da je zgrada Metropolitan apartmani, UKNJIŽENA!
Nadamo se da ćemo i dalje aktivnosti obavljati uz Vaše poverenje.

RGZ - Uknjižba zgrade (PDF)


Maj 2011.

Obezbedite sebi parking mesto u garaži i uz to dodatne pogodnosti.

Saznajte više, preuzmite PDF


Maj 2011.

Poštovani kupci,
Pogledajte primer kompletno opremljenog stana u Metropolitan apartmanima:
April 2011.
Tehnički prijem

Obaveštavamo Vas da je obavljen tehnički prijem objekta.

Saznajte više, preuzmite PDF


Mart 2011.
EXTRA PONUDA!!!

Poštovani kupci,
Obaveštavamo Vas da je u toku ekskluzivna akcija samo u Metropolitan apartmanima!
Ukoliko Vam se dopada izgled stana čije slike možete videti dole, obaveštavamo Vas da postoji mogućnost kupovine stana koji može biti ful opremljen sa svim detaljima za samo 2050 evra po metru kvadratnom.
Februar 2011.
Rešenje o protivpožarnoj zaštiti

Obaveštavamo Vas da smo u najkraćem roku dobili rešenje o protivpožarnoj zaštiti što predstavlja odradjen veliki zadatak kada je u pitanju tehnički prijem objekta.

Rešenje o protivpožarnoj zaštiti


Februar 2011.
Useljeni prvi stanari u Metropolitanu!

Sa zadovoljstvom obaveštavamo sve kupce i buduće stanare da su u Metropolitan apartmanima useljeni prvi stanari.
Do kraja meseca, ovaj kompleks će biti useljiv za sve one koji će u Metropolitanu imati svoju oazu mira.
U procesu zavrsetka je i tehnički prijem, pa je i Komisija protiv požarne zaštite izašla na naš objekat!
Zgrada je već zastakljena, a detalji poput hrastovog parketa, vrhunske bravarije, električnih liftovi koji polaze iz podzemnih garaža u svakom ulazu... su postavljeni.

Metropolitan kao mesto na mapi Beograda koje će ga učiniti poželjnim i konkurentnim u svetskim razmerama.


Januar 2011.
Akcija sniženja parking mesta

NOVO ! ! !
Poštovani posetioci, u toku je akcija sniženja parking mesta u Metropolitan apartmanima za 1000€ po parking mestu. Postoji mogućnost plaćanja na više rata.

Takodje, Metropolitan parking ima fizičko i video obezbedjenje.
S obzirom da će se ove godine zoniranje parking servisa proširiti na ulicu Mitropolita Petra, ovo je idealna prilika za kupovinu parking mesta.
Vodeći se evropskim standardima za naše stanare smo obezbedili specijane liftove koji se spuštaju do svih nivoa, kao i kartice koje omogućavaju pristup samo vlasniku parking mesta.


Decembar 2010.
Večera za 30 dece sa KIM

Metropolitan je organizovao večeru u restoranu "Dva šešira" za 30 dece sa KIM, koja su bila u poseti Beogradu i dnevnim novinama Press.

Saznajte više, preuzmite PDF


Septembar 2010.
Kućni broj

Metropolitan apartmani dobijaju kućni broj.

Saznajte više, preuzmite PDF


Jul 2010.
"Lepotica od 14 miliona evra"

Intervju sa Darkom Milačićem - "Privodi se kraju gradnja jedinstvenog stambeno-poslovnog kompleksa Metropolitan apartmani"

Saznajte više, pruzmite PDF


Maj 2010.

U novom broju Colliers magazina objavljen je članak o Metropolitan apartmanima.

Saznajte više, pruzmite PDF


Maj 2010.
Metropolitan apartmani i kablovska mreža SBB za bolji kvalitet života

Poštovani stanari, obaveštavamo vas da ćete u svom novom domu moći da uživate uz kvalitetan televizijski program sa preko 75 kanala, internet i digitalnu televiziju, a zahvaljujući ugovoru koji je Metropolitan potpisao sa najvećim nacionalnim operaterom SBB-om.SBB je Metropolitan apartmane povezao na svoj kablovski distributivni sistem i time je za vlasnike ovih stanova obezbedio digitalnu uslugu sa 40 dodatnih satelitskih kanala, sportske kanale sa srpskim komentatorima i vrhunski zabavni program. Kablovski internet, koji podrazumeva dvadesetčetvoročasovni pristup bez korišćenja telefonske linije koji će vam omogućiti brzu i pouzdanu vezu.

Vlasnici stanova nemaju obavezu plaćanja prikljucka, već mesečno održavanje ovog paketa.

Podsećamo vas na Naš mali svet, mini portal, i da ste kupovinom stana u Metropolitanu dobili ovu jedinstvenu tehnološku inovaciju koja će vam omogućiti razmenu informacija ali dati osećaj prestiža i sigurnosti.


Maj 2010.

Mediji o Metropolitan apartmanima:
Preuzmite PDF


16.04.2010.

U današnjem broju časopisa Privredni pregled, vlasnik Metropolitan apartmana, Darko Milačić predstavio je eksluzivan stambeno - poslovni kompleks u centru Beograda.

Preuzmite PDF sa detaljnijim informacijama


April 2010.
Intranet portal zgrade Metropolitan

Poštovani posetioci,
Metropolitan apartmani, jedini u Beogradu, svojim kupcima omogućavaju da postanu i vlasnici mini portala intraneta, koji će omogućiti razmenu informacija, kreiranje sopstvenog sadržaja ali i stanarima pružiti korisne informacije od house majstorstva, servisa i usluga koje će biti na raspolaganju 24 sata, do raznih vesti i planiranih aktivnosti u samom objektu.

Verujemo da će mini portal Naš mali svet svim stanarima dati osećaj prestiža i sigurnosti, jer oni na najbolji način oslikavaju suštinu Metropolitan apartmana.

Pogledajte kako izgleda intranet strana

Preuzmite PDF sa detaljnim informacijama


31.03.2010.
U Metropolitan apartmanima već prodato preko 65% raspoloživog stambenog i poslovnog prostora

Od ukupno 80 stanova i 18 lokala u okviru kompleksa "Metropolitan apartmani", u čijem finansiranju putem projektnog finansiranja učestvuje Erste Banka, već je prodato 55 stanova i 10 lokala, kao i 50 mesta za parking.
Ovaj stambeno-komercijalni kompleks visokog nivoa izdvaja se po konceptu koji stanarima otvara mogućnosti za intenzivan socijalni život i koji, između ostalog, podrazumeva i intranet koji stanarima omogućava potrebne informacije ali i međusobnu komunikaciju, dečju igraonicu i fitnes centar u sklopu objekta, garažu, sopstveno igralište, park, sigurnosne kamere, a kvalitet gradnje u svakom segmentu je na vrhunskom nivou.

Kompleks se nalazi u blizini sportske hale Pionir u Beogradu. Stanovi su veličine od 40 m2 do 170 m2, dok je prosečna cena 2.200 evra po kvadratnom metru. Prosečna cena poslovnog prostora je 3.800 EUR po kvadratnom metru. Izgradnja kompleksa je u završnoj fazi, a očekuje se da bude kompletirana do kraja godine.

"Ovo je jedan od najuspešnijih primera projektnog finansiranja koje je Erste Banka do sada realizovala. Procenat prodatog prostora u izgradnji govori da je koncept kompleksa veoma dobro osmišljen a sve potrebne aktivnosti uspešno realizovane", izjavila je Aleksandra Gajić, direktorka Sektora poslova s pra-vnim licima Erste Bank a.d. Novi Sad.

"Interesovanje za Metropolitan apartmane pokazuje da i u vremenu krize postoji tražnja za najsavremenijim visokokvalitetnim stanovima", izjavio je Darko Milačić, vlasnik kompanije Metropolitan project d.o.o. i izrazio zadovoljstvo zbog dobre saradnje Erste Banke i svoje kompanije, koje zajedničkim snagama privode kraju ovaj uspešan projekat.

Građani koji žele da putem stambenog kredita kupe stan u Metropolitan apartmanima mogu iskoristiti pogodnosti koje nudi projektno finansiranje Erste Banke. Kupac stana u objektu čija se izgradnja finansira putem projektnog finansiranja Erste Banke ne mora da ima nikakvu pravnu dokumentaciju za objekat koji je u izgradnji. Takođe, bez obzira na odnos visine kredita i vrednosti nekretnine, kupac ne mora da obezbedi dodatnu hipoteku, dovoljno je da ima kreditnu sposobnost za iznos kredita koji je potreban.

Erste Banka je nedavno snizila kamatnu stopu na stambene kredite iz svoje standardne ponude, a učestvuje i u programu subvencionisanih stambenih kredita. Erste Banka učestvuje i u programu masovne stanogradnje.


26.03.2010.

Metropolitan Apartmani su u veoma kratkom roku dobili svog 55-og stanara koji je kupovinu luksuznog apartmana u ovom ekskluzivnom stambeno komercijalnom kompleksu obavio upravo danas. Napominjemo da će ovaj prostor koji je firmiran sam po sebi sa neponovljivim šarmom i posebnim duhom u našem Beogradu biti dostupan već u decembru ove godine.


26.03.2010.
Novosti na sajtu

Sa prvim danima proleća i sajt Metropolitan Project-a uvodi novine. Od ponedeljka 29. marta svakodnevno ćemo objavljivati novosti, saopštenja i uopšte sve što se odnosi na aktivnosti vezane za Metropolitan Apartmane. Čitamo se uskoro.

POČETNA | PROJEKAT | LOKACIJA | STANOVI I LOKALI | KREDITIRANJE | OPREMANJE | DOKUMENTACIJA | KONTAKT